Η Εταιρία μας

zikidis-about-1

ΖΗΚΙΔΗΣ GROUP

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η συνεχής προσπάθεια παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με τελικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
Η εταιρία ΖΗΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ιδρύθηκε στα τέλη του 1950 και δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του αυτοκινήτου το 1965, αφότου μεταφέρθηκε στο 9ο χιλιόμετρο επί της Λ. Ιωαννίνων. Μετά από μερικά χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας η εταιρία μετονομάστηκε σε ΖΗΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ και ανήγειρε νέο κτήριο στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας το 2004 οπού στεγάζεται σήμερα το Service και το Φανοποιείο.


Έχοντας διανύσει μια δημιουργική και επιτυχημένη πορεία με συνέπεια και υπευθυνότητα η εταιρία έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων αλλά και ικανοποίησης πελατών μέχρι και σήμερα.
Το 2018, μέρος του κτηρίου στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας αναβαθμίστηκε και μετατράπηκε σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ. Έχοντας πλέον εξειδικευτεί και στον πιστοποιημένο έλεγχο μοτοσικλετών και αυτοκίνητων, η εταιρία άλλαξε την επωνυμία της σε Όμιλο Ζηκίδη.
Ο Όμιλος Ζηκίδη δραστηριοποιείται σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το χώρο του αυτοκινήτου όπως είναι οι πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πρόκειται για την αποκλειστική αντιπροσώπευση και εξουσιοδότηση της RENAULT και DACIA στη Πρέβεζα. Διαθέτει τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών, Service και Φανοποιείο τα οποία πλαισιώνονται από ένα άριστο εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης, ασχολείται με την εμπορία όλων των ειδών του ψυκτικού υγρού φρέον και προσφέρει υπηρεσίες ασφαλειών και χρηματοδοτήσεων καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών μας.
Βασιζόμενοι στις αξίες του Ομίλου μας και στις γνώσεις των ειδικά εκπαιδευμένων ανθρώπων μας, υλοποιούμε καθημερινά το στόχο μας, που είναι η φερεγγυότητα ενός ισχυρού δικτύου αποτελεσματικού και φιλικού, όπου ο πελάτης απολαμβάνει το πιο υψηλό επίπεδο ποιότητας εξυπηρέτησης.
Απευθυνθείτε σε εμάς και οι άνθρωποι μας θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε όλες σας τις προσδοκίες.

zikidis-about-2
Από το1965

Δραστηριοποιoύμαστε στην αγορά του αυτοκινήτου.

100%

Ικανοποιημένοι πελάτες.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close